RSS

Bed bezet

20 feb

Gisteravond was ik zo ontzettend moe, ik stond te tollen op m’n benen. Maar ik mocht m’n bed niet in …. 😉

 
6 reacties

Geplaatst door op februari 20, 2020 in Katten

 

6 Reacties op “Bed bezet

 1. Maddy

  februari 20, 2020 at 6:01 pm

  Haha, je bent er toch wel lekker bij gaan liggen??
  De heren hebben slaapplekken zat elders…….

   
  • margali

   februari 20, 2020 at 7:48 pm

   Even rammelen met een bus brokjes ….simpele oplossing. Helaas kan ik met deze katten niet slapen, dan doe ik geen oog meer dicht. Door Sunny is dat verpest. M’n hele kattenleven heb ik met ze geslapen, nu gaat de deur dicht ’s nachts.

    
 2. Mirel

  maart 3, 2020 at 3:43 pm

  Bijna zielig he om ze eraf te sturen haha maar ja je hebt ook je nachtrust nodig. En voor eten doen ze alles natuurlijk.

   
  • margali

   maart 4, 2020 at 7:30 pm

   Nou voor Sunny geldt niet dat hij alles doet voor eten 😂. Ik heb nog nooit een kat gehad die het zo weinig interesseert (en dat komt niet omdat hij teveel voer krijgt). Het doet hem gewoon niks, een vogel buiten is veel interessanter. Maar gelukkig springen de andere twee onmiddellijk van het bed af als ze de brokjesbus horen en uiteraard moet Sunny dan wel erbij zijn om te zien wat de andere twee gaan doen …. hij is oh zo nieuwsgierig gelukkig.

    
 3. purceyyvonne

  maart 18, 2020 at 9:31 am

  Wel een heel lief gezicht zo met zijn drieën bij elkaar,kléurt ook zo goed hé! Lust Sunny ook alleen zijn eigen brokjes?Ik heb er hier ook één die ik nergens mee kan verrassen of belonen.

   
 4. margali

  maart 18, 2020 at 11:16 am

  Hi Yvonne, ik heb die 3 katten alleen maar vanwege de kleur en omdat ze goed in het interieur passen 😀 😀 Soms breek ik m’n nek over ze: die rooien hebben de kleur van de vloer en Ashmanti ligt meestal in z’n witte mand en dan kijk ik finaal over hem heen. En ik maar roepen …. en hij maar stil liggen met 1 oog open …
  Sunny lust op zich wel meerdere soorten brokjes. Wat natvoer betreft is hij iets kieskeuriger. Maar hij is heel snel afgeleid en vindt dat dan belangrijker dan eten …. Maar inderdaad: echt belonen lukt niet echt. Als ik een snippertje haring geef dan gaan Q en A vreselijk tekeer dus dan zet Sun ook een keel op, weet hij veel …. en dan blijkt dat hij het niet lust ….

   

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

 
%d bloggers liken dit: