RSS

Sunny kijkt tv

13 feb

Hij kan die tv (denk ik ) echt niet ondersteboven trekken maar ik vind hem nog af en toe wel parmantig bovenop dat dunne randje. Ook vanaf de achterkant probeert hij erop te komen en gebruikt dan kabels die uit de tv komen als opstapje. Grrrr…..

 
8 reacties

Geplaatst door op februari 13, 2020 in Sunny

 

8 Reacties op “Sunny kijkt tv

 1. Dirk de Boer

  februari 14, 2020 at 12:24 am

  En? Heeft hij nog voorkeur voor bepaalde programma’s of wil hij er er gewoon achter komen hoe het werkt?
  Mijn rode Perzische poesje(!) Daphne keek alleen maar naar “Bouli de sneeuwpop” en bleef kijken tot het afgelopen was…..
  TUV ex-kater Güness had iets met de menselijke neus. We hadden afgesproken dat hij alleen zachtjes in die van mij mocht bijten 🙂
  Een tv was destijds best wel groot en hij mepte van bovenaf de nieuwslezer op de neus 😀

   
 2. margali

  februari 14, 2020 at 12:12 pm

  Ik heb geen idee Dirk. Komisch dat Daphne van Bouli hield. Ik heb het even opgezocht: veel bewegende beelden. Dat zal ze wel mooi gevonden hebben. Volgens mij moet het voor mijn katten wel een dierenprogramma zijn. Ashmanti kan ook wel eens tv kijken, en als er een geluid van miewende kittens te horen is dan zitten ze alle drie voor de tv.
  Beweging is in ieder geval spannend voor Sun, want toen een wolf achter een aantal herten ging zat hij op een afstandje aandachtig te kijken. Maar toen de apen in beeld kwamen sprong hij op de tv tafel en wilde volgens mij graag meedoen dus hij moest die tv in. Zoiets. Hij sloeg ook met z’n poten op het scherm maar die rotapen wilden niet meedoen …. 😀

   
  • Dirk de Boer

   februari 17, 2020 at 2:37 am

   Weet je nog dat Microsoft Office ooit die irritante paperclip had? Volgens de mensen van MS waar ik destijds contact mee had scheelde het ontzettend veel support maar ik haatte dat ding. Totdat er een “katje” variant kwam. Kon heel goed knorren… Mijn huisgenoten dachten dat ik het eindelijk ook kon 😀

    
   • margali

    februari 17, 2020 at 10:34 am

    Ik heb inderdaad een vage herinnering, maar ik haatte MSOffice en dat was dan ook een minpuntje soms bij een funktioneringsgesprek 😀

     
 3. purceyyvonne

  maart 18, 2020 at 9:36 am

  Grappig toch,dat sommige katten echt TV kijken,Honey deed het ook,maar Purcey heeft er totaal geen interesse in,die maakt zich sowieso niet druk,dat weten de vogeltjes op het balkon ook,ze zitten gewoon vlak bij hem..

   
 4. margali

  maart 18, 2020 at 11:17 am

  Purcey is echt heel lui volgens mij 😀

   
 5. purceyyvonne

  april 30, 2020 at 8:56 am

  Ik moet even zeggen dat er niks zo veranderlijk als een kat is….Purcey zit sinds een paar dagen élke avond TV te kijken,wij lachen ons slap.

   
  • margali

   april 30, 2020 at 2:04 pm

   Zo zie je maar: je weet het nooit met een kat. Er zijn leuke YouTube video’s voor katten die je op de tv kunt afspelen: vogeltjes, vissen ….

    

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

 
%d bloggers liken dit: