RSS

We hebben het koud

30 nov

vreemd want het is vandaag minder koud dan de afgelopen dagen. Maar toch loop ik te huiveren en zoeken de katten elkaar op. Vlak voor het nemen van deze foto mocht ik ook op bed en lagen ze tegen mij aan …. het is nog een hele kunst om er dan uit te komen 😉

Die bedjes waar ze op liggen zijn trouwens heerlijk voor ze. Flectabedjes hebben een soort folie-laagje van binnen dat de lichaamswarmte terugkaatst … ingebouwd kacheltje dus 😉

Advertenties
 
5 reacties

Geplaatst door op november 30, 2018 in Katten

 

5 Reacties op “We hebben het koud

 1. Mirelle

  december 2, 2018 at 1:44 pm

  Wat een mooi kleurenpallet zo, ze zijn ook zo fotogeniek. Katten en warmte, laat je je trui slingeren dan wordt deze natuurlijk ingepikt, haha. Heerlijke beesten zijn het.

   
 2. margali

  december 2, 2018 at 9:12 pm

  Je snapt toch wel dat ik de kleuren in huis gebaseerd heb op de kleur van m’n katten? 😀
  Ik heb wel eens gehoord (ongelooflijk) dat de kleur van de kat niet meer past bij ‘;,llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll de kleur van de bank ….. dus maar andere kat….
  Dit | is de schuld van Sunny trouwens

   
 3. Mirelle

  december 5, 2018 at 12:23 pm

  Dat meen je toch niet! Een kat wegdoen omdat deze niet bij de kleur bank past, nou ja dan kan het katje maar beter weg want aan zulke baasjes heeft hij/zij niks! Er zijn ook veel huisdieren die maar wegmoeten omdat de baby komt vanwege verhuizing of vanwege ´plotselinge allergie´. Arme dieren die snappen er toch niks van? Gelukkig zijn er nog altijd meer lieve baasjes dan slechte.

   
  • margali

   december 6, 2018 at 9:42 am

   Ik heb nooit begrepen of je dit letterlijk moest opvatten, gewoon omdat ik me net als jij niet kan voorstellen dat mensen naar uiterlijkheden kijken ipv naar de kat. Maar ja …. ik ken ook gevallen waar mensen boeken bij de meter kochten …. in mooie kleurtjes, gewoon om een boekenkast te vullen. Ik praat nu over 40 jaar geleden of zo …. ik was boekverkoper dus begreep daar ook helemaal niks van.

    
 4. Yvonne

  december 26, 2018 at 1:54 pm

  Ja,of het moet speciáál die of die kleur zijn,want dat kleurt bij het meubilair,heb ik ook wel gehoord hoor,maar dat snappen wij niet….gelukkig…..

   

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 
%d bloggers liken dit: