RSS

Het gaat beter

29 aug

Het vreemde gedrag van Ashmanti wordt geleidelijk minder. Er zijn zelfs 5 dagen geweest zonder geschreeuw en gestalk. Gisteren was het opeens weer even terug …. tja, ik waagde het om na de maaltijd van 18.00 uur niet eerst te gaan spelen met de heren maar direct aan mijn eigen eten te gaan beginnen. Het was immers een aantal dagen stil geweest 😀 Ashmanti én Sunny lieten luid en duidelijk horen dat dit niet getolereerd werd …. Ik denk wel dat er meer rust is bij A&S. Ze hebben zelfs ook samen op bed gelegen en Sun mocht “drinken” (heb ik een hele tijd niet gezien) terwijl Ashmanti hem waste.

Wel fijn ook voor de katten dat het minder warm is. Voor mij is het nu een beetje te koud maar met dikke sokken en shirt met lange mouwen ben ik wel tevreden. Buiten zitten doe ik niet en ik ben bang dat het misschien wel een beetje voorbij is.  Hoewel … september kan nog aardig weer geven.

Intussen merk ik dat ik het eigenlijk best druk heb. Als ik terug kijk snap ik niet hoe ik vroeger zo lang op de been ben gebleven met mijn bejaarde moeder die hier inwoonde, met 3 zieke katten, met mijn eigen fysieke problemen, en dan nog met een part-time baan. De complete instorting was dan ook onvermijdelijk. Nu doe ik alles rustiger, ik hoef niet meer te jakkeren, en ik kan ook iets uitstellen tot morgen desnoods. Heeft me jaren gekost maar ik begin overeind te krabbelen. Het helpt enorm dat ik nu 3 gezonde katten heb maar het is nog steeds hard werken aan mezelf. De laatste weken is me duidelijk geworden dat ik zal moeten accepteren hoe het nu is: verbeteren is niet meer mijn doel maar blijft misschien best wel mogelijk omdat ik nog steeds werk aan mijn conditie. Dat geeft wel enigszins ontspanning hoewel ik moet toegeven dat ik soms nog gefrustreerd ben. Zoals nu …. ik zit lekker op de bank te tikken op mijn laptop, en ik moet stoppen omdat ik niet meer kan zitten. Grrrr….

 
Een reactie plaatsen

Geplaatst door op augustus 29, 2018 in Gezondheid, Sunny

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

 
%d bloggers liken dit: