RSS

Maar zo gaat het ook

08 mei

Dit was nog toen het koud en regenachtig was:

tn_DSC04207

en dit was gisteravond (elke avond liggen ze zo bij elkaar):

tn_DSC04299

Ik probeer met m’n hooikoortskop toch een beetje met Sunny te spelen want hij loopt óver van energie. Maar de warmte werkt ook niet mee, en hij is soms snel uitgekeken op speelgoed. Hopelijk zorgt de aandacht er voor dat hij het minder nodig vindt om een plas te doen waar het niet moet. Hij heeft het nu 1 keer op de reiskoffer van Ineke gedaan, en dus gisteren 1 keer in dat doosje ….. ervan uitgaande dat “hij” Sunny is …

Advertenties
 
3 reacties

Geplaatst door op mei 8, 2018 in Algemeen

 

3 Reacties op “Maar zo gaat het ook

 1. Mirelle

  mei 9, 2018 at 12:12 pm

  Hopelijk plast hij voortaan niet meer op plaatsen buiten de kattenbak. Trouwens bij mijn katten (toen ik er nog 2 had) was dat ook een periode zo vreselijk erg. Ik zat een keer in de bus naar mijn werk en ik dacht:´ wat ruik ik toch´, O nee, had er 1 in mijn jas geplast echt vies.

  Ja die puperdieren zitten idd vol energie. Ze willen constant aandacht op de meest onmogelijke momenten. Ik weet er alles van want ik heb een jong hondje van 8 maanden.
  Maar ze zijn wel lief 😉

  Wat een mooie fotoś weer van je lieve mooie rode katers.

   
  • margali

   mei 11, 2018 at 11:40 am

   Ik heb er nog eens over nagedacht Mirelle. Als kitten heeft hij 2x “fout” geplast, in een klein doosje met speelgoed. Misschien omdat hij het niet meer op kon houden, en de plek van dat doosje was nogal dicht bij de plek van de extra kittenbak die ik een tijdje had staan.
   Dat plassen op die koffer lijkt me écht een doelbewuste aanwijzing zo van “dit is van een indringer die de aandacht krijgt die eigenlijk voor mij moet zijn” of zoiets … Ik was er niet bij, het kan zijn dat ze hebben geknokt en hij onder het bed gejaagd is. Joost mag weten hoe dat in een kattenbrein werkt. De laatste misser was opnieuw in een doosje, dus op 1 uitzondering na doet hij het steeds in een doosje (dus eigenlijk toch best wel netjes haha …). Ik moet gewoon goed opletten denk ik, Ashmanti is gelukkig weer wat aktiever nu het afgekoeld is dus die houdt Sun ook aardig bezig.

    
 2. Mirelle

  mei 13, 2018 at 12:02 pm

  Gelukkig valt het mee dus. Het kan natuurlijk ook nog zijn dat omdat iets anders ruikt hij even zijn geur moet achterlaten. Zo had ik ooit een prachtig mandje gekocht maar die werd onder geplast. Ach ja dan houdt Sunny het nog netjes hoor. Fijn dat Ashmanti het niet meer zo warm heeft. Hij heeft natuurlijk een mooie maar warme vacht haha.

   

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 
%d bloggers liken dit: