RSS

We pakken de draad weer op

30 apr

Mijn zusje Ineke uit de USA heeft hier 2 weekjes gelogeerd. We hebben het heerlijk gehad: iedere ochtend starten met trainen in de gym, daarna lekker ontbijtje thuis en dan weer op de fiets de stad in: gewoon lekker rond gereden, klein beetje gewinkeld want lopen is voor mij momenteel moeilijk, en verder thuis gerommeld, lekker gegeten, gepuzzeld, boekje gelezen, serie gekeken …. en zo kun je heerlijk en ontspannen samen zijn. Geen opzienbarende dingen, wel strandwandeling met Jan gemaakt, en een lunch met de hele familie beleefd. Eigenlijk waren dat onze enige “uitjes” …. en natuurlijk heeft Ineke ook zelf wat bezoekjes afgelegd. Al met al een zeer geslaagde en heerlijke vakantie.

Een van de katten heeft het er trouwens een beetje moeilijk mee gehad. Ongeveer de 4e dag kwamen we uit de gym en bleek er een plas te liggen op de reiskoffer onder het bed. Nu was het ook wel een spannende plek: de dekens die tot bijna op de grond naar beneden hingen zorgden voor een soort tent waarin het natuurlijk heel spannend en stiekum was om daar even duidelijk te maken dat die indringer nu wel weer weg mocht. Ik verdenk Sunny want Ashmanti is echt te groot en zwaar om in de ruimte tussen koffer en spiraal te passen. En Quast? …. hij leek zich heel relaxed te voelen maar tja, dat zou ook kunnen. Maar Sunny is het verwende en dominante mannetje dat de laatste 2 maanden weer flink last heeft van het voorjaar in de kop … Uiteraard alles schoongemaakt met Urine-Off etc. maar de reiskoffer ligt nu in de US in de dumpster …. je krijgt de lucht er niet echt uit.

Ik ben nu aan het proberen de draad weer op te pakken. Hier om te beginnen maar een fijne video van dat rooie gevaar … 😀

Advertenties
 
3 reacties

Geplaatst door op april 30, 2018 in Algemeen, Sunny

 

3 Reacties op “We pakken de draad weer op

 1. Mirelle

  mei 9, 2018 at 12:02 pm

  Wat leuk dat je zus er was. Ik moest wel ff lachen om die gekke Sun in de gordijnen, hahaha wat een boefje.

   
 2. Yvonne den Boer

  mei 26, 2018 at 6:00 pm

  Wat leuk,je zus even voor jezelf,er zal ook wel lekker bij geklets zijn denk ik! Oh oh,die Sunny toch,daar zit wel een koppie op hé!

   
  • margali

   mei 26, 2018 at 6:35 pm

   Het was hartstikke gezellig Yvonne, het was al weer 7 jaar geleden dat ze hier was, en 3 jaar geleden dat ik dáár was. We hebben wel heel veel contact via skype, maar samen fietsen en dingen doen is toch iets heel anders …. 😁

    

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 
%d bloggers liken dit: