RSS

Bloedbad

14 jan

Vanavond na het eten liep ik even de slaapkamer in en zag opeens dat mijn prachtige witte dekbedovertrek vol bloed zat. Sunny keek slaperig op want die lag half onder de fleecedeken. Tijdens het koken had ik de katten in de woonkamers opgesloten zodat ik geen wandelende katten over het gasfornuis zou hebben, dus in die tijd moet er iets gebeurd zijn.

Alle katten geïnspecteerd, allereerst de pootjes …. niks te vinden. Uiteindelijk eens goed naar Sunny gekeken en toen zag ik dat hij bloed aan z’n oor had. Jan zegt dat er een hap uit is …. ik vind dat zwaar overdreven. Maar ja: Sun is het oogappeltje van Jan …. terwijl ik gek op Quast ben. Want dat is de boosdoener omdat Ashmanti helemaal geen tanden heeft en Sun echt een rij afdrukken in z’n oor heeft. Eigen schuld dikke bult …. nu maar duimen dat het niet gaat ontsteken. Gelukkig heeft het flink gebloed. Quast laat een heel eind met zich sollen maar op een gegeven moment krijgt hij er genoeg van. En Sun heeft nu hopelijk geleerd (maar dat zal wel niet) dat hij dan moet ophouden.

Advertenties
 
2 reacties

Geplaatst door op januari 14, 2018 in Streken van Quast, Sunny

 

2 Reacties op “Bloedbad

 1. Maddy

  januari 15, 2018 at 7:59 am

  Haha, valt idd wel mee met die hap uit het oor van Sunny 😉 Hij is denkelijk eens goed gecorrigeerd door Quast, omdat hij te ver zal zijn gegaan. Maar of hij daar iets van geleerd zal hebben, is de vraag…..

   
  • margali

   januari 15, 2018 at 3:29 pm

   Ik betwijfel ook of hij er iets van leert …. ik heb in ieder geval weer een schone dekbedhoes. Eerst een paar uur laten weken in koud water met veel zout …
   Hij is ook weer zo vreselijk aktief. Ik probeer met hem te spelen maar het vervelende is dat hij altijd wil als ik geen tijd heb en omgekeerd 😀

    

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 
%d bloggers liken dit: