RSS

Het gaat goed hier

02 Dec

Eindelijk voel ik me – in het 3e jaar therapie – stukken beter en kan ik met een soort nieuw gevoel naar alles om me heen kijken. Dat is voor mij uniek en ik ben er dankbaar voor. En ook trots …. want het is keihard werken geweest.

Ik heb de laatste kamers van m’n huis geschilderd, en de antieke deurknoppen opgeknapt. Ze waren flink beschadigd en het hout was grijs uitgebeten. Likje antracietkleurige matte verf doet wonderen plus een beetje goudverf op het koper. Wat mij betreft ben ik nu wel klaar (@ Mieke: hoe ver ben jij al? 😉 😉 )

tn_DSC04074

Het heeft alles bij elkaar anderhalf jaar geduurd geloof ik, met een lange onderbreking vanwege de komst van Sunny.

Met de katjes gaat het prima. Ik heb Ashmanti sinds vorige week op de Zylkene staan want er waren een paar vuurwerkbommen afgegaan en hij was weer panisch. Na een hele dag onder het bed heb ik hem er onder uit gevist met behulp van deze snoepjes van Animonda (met dank aan Amitsa en haar verzorgers 😀 : de katten zijn er dol op, en de dierenwinkel heeft ze nu op de toonbank staan).

tn_DSC04072

Langzamerhand begint het hier te stabiliseren. Sunny is volwassener aan het worden, maar z’n energie is nog steeds enorm, en ik moet iedere dag nog met hem spelen. Anders gaat hij “zieken”…. Quast houdt zich prima staande: fikse worstelpartijen soms maar hij wint het nu meestal en gaat even later lekker relaxed wat spelen of bij mij knuffelen. Het zal voorlopig nog wel met ups en downs gaan, maar ik heb er vertrouwen in. Sunny is een schatje met heel veel pit. Quast is ontzettend lief maar heeft door Sunny meer zelfvertrouwen gekregen.

Advertenties
 
6 reacties

Geplaatst door op december 2, 2017 in Gezondheid, Katten, Sunny

 

6 Reacties op “Het gaat goed hier

 1. Maddy

  december 4, 2017 at 8:05 am

  Marga, wat fijn dat het eindelijk beter gaat met je! Je hebt er wel hard voor moeten werken, maar denk dat het de moeite waard is en je nu gaat genieten van deze nieuwe fase in je leven!

  Je huis is ook weer up to date en dat moet ook een goed gevoel geven!
  Heerlijk filmpje van Ashmanti en Sunny! Wat een lange slungel is Sunny geworden!

   
  • margali

   december 12, 2017 at 4:01 pm

   Ik ben er inderdaad heel gelukkig mee Maddy. Het is raar om op mijn leeftijd nog zo’n avontuur aan te gaan, maar beter laat dan nooit 😉
   Ik ben erg tevreden met m’n huis en hoe het opgeknapt is. Een likje verf maakt alles weer fris.
   Sunny is wel gegroeid maar blijft nu al een tijdje stabiel. Soms denk ik dat hij groot is en soms lijkt hij nog een kitten. Ja als hij zich lang maakt en uitrekt lijkt het heel wat 😀

    
 2. miekeblo

  december 4, 2017 at 4:11 pm

  Hi Marga,
  Wat fijn dat alles weer meer kleur krijgt en je weer veel meer energie hebt!
  Ik ben ook met van alles bezig, de rollers voor het schilderen liggen klaar, nog wel op dezelfde plaats als vorige keer, erg he, maar ja er kwam weer van alles tussen! maar het komt echt, ik zal het je melden als ik start!
  groetjes
  Mieke

   
  • margali

   december 12, 2017 at 3:58 pm

   @ Mieke: laat dat nou een goed voornemen voor 2018 zijn Mieke! Het geeft zoveel voldoening, maar inderdaad: het kost tijd. Anderhalf jaar is ook niet niks …. ik werd echt door Sunny lamgelegd. Dus ik weet hoe het kan gaan.
   groetjes
   marga

    
 3. Yvonne den Boer

  december 20, 2017 at 9:35 am

  Fijn dat je tevreden bent over jezelf,je gezondheid én je geklaarde klussen,ziet er goed uit trouwens,zo prachtig,die oude deuren nog met de antieke deurknoppen er op,ik hou ervan,maar dat weet je.En wat een lief filmpje weer,die twee zijn nog steeds dol op elkaar hé,mooie Sunny boft maar met zo’n papa,en fijn dat Quast ook zijn vertrouwen weer terug heeft,het is wel een echte Coon hé.

   
  • margali

   december 20, 2017 at 4:30 pm

   Als Sunny ligt te knuffelen met Ashmanti, dan ligt Quast vaak bij mij …. zo hebben we allemaal wat 😀

    

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 
%d bloggers liken dit: