RSS

De kids worden groot

31 okt

Gisterochtend om 10 uur stonden Jacob en Eva aan de deur. Ze vroegen of ze mochten komen spelen. Blijkbaar hadden ze nog een dag extra vakantie. Ik was van plan een deur te repareren zodat hij geschilderd kon worden maar dat kon ik natuurlijk uitstellen. Eva wilde meteen aan de slag: ze wilde de borstel om overal de kattenharen weg te halen. Oh zei Jacob, dan zal ik Sunny bezig houden. Eva ging echt als een wervelwind door m’n huis: prullenbakken legen, kussens, nestjes, mandjes …. alles kreeg een beurt. Ik heb naderhand toch maar weer de speeltjes terug gelegd want er ontstond muiterij onder de katten….

Opeens realiseerde ik me dat de kids echt groter worden toen Jacob woordelijk een liedje op de radio mee zong en even een paar leuke “moves” maakte…. 😉 Dus vroeg ik hem of hij me wilde helpen met de deur. Hij kreeg een verfschraper in z’n handen, ik moest hem voordoen hoe hij de oude gebarsten plamuur moest weg halen en liet hem toen z’n gang gaan. De troep werd later door Eva opgeruimd (hoezo klassieke rolverdeling …)

En toen kwam er nog een welverdiende boterham en een mooie Disney natuurfilm “Bears” waar ook Quast grote belangstelling voor had.

Al met al een onverwachte leuke ochtend … toen de kids weer naar boven vertrokken hadden we hier de middag nodig om bij te komen 😀

 
5 reacties

Geplaatst door op oktober 31, 2017 in Jacob-Eva

 

5 Reacties op “De kids worden groot

 1. Maddy

  november 3, 2017 at 5:43 pm

  Wat leuk dat de kinderen het nog steeds zo gezellig vinden om bij jou te komen spelen en helemaal fijn dat ze je ook nog geholpen hebben ook!

   
  • margali

   november 4, 2017 at 10:42 am

   De kids zouden eigenlijk naar een soort binnen-kinderspeeltuin gaan …. maar dat ging niet door. Dus dan maar eens kijken bij Marga … na afloop zeiden ze dat het bij mij véél leuker was dan in die kinderspeeltuin …. hah!

    
 2. Pieta

  november 8, 2017 at 10:06 pm

  De kids worden inderdaad groot, geniet er maar van. Leuk toch dat je een belangrijke rol speelt in hun leven.

   
 3. Yvonne den Boer

  november 10, 2017 at 2:55 pm

  Heerlijk dat die kinderen zo graag bij jou komen,en vooral dat je er nu ook profijt van gaat hebben ,ha ha ,nee hoor,lekker genieten van elkaar! Maar die lege eetkamer vind ik niks…… kattenspeelgoed moet er liggen! Moet wel lachen om die malle Quast voor de TV.

   
 4. margali

  november 12, 2017 at 8:39 am

  Ze worden groot, maar zijn niet te groot om gisteravond Sint Maarten te vieren. Ze hadden ’s ochtends al gevraagd of ze mochten aanbellen om een liedje te zingen …. huh? hoezo? oh hemel het is 11-11. Gelukkig krijg ik altijd een grote schaal vol snoepgoed van hun moeder om uit te delen. En ja hoor, zeker 10 kinderen stonden 4 coupletten van een modern sint maarten liedje te zingen. Later kreeg ik nog een paar kinderen. Daarna schaal met snoepgoed snel ingeleverd voordat ik zelf nog langer in de verleiding kwam .. (ik had er al 3 op 🙂 )

   

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

 
%d bloggers liken dit: