RSS

Van geen kwaad bewust

19 Mrt

Gisteravond was 1 plantje ter ziele. Maar hij heeft wel heerlijk samen met Quast op schoot gelegen. Dat gaat dan als volgt: Quast ligt op schoot, echt al een tijdje dus goed gesetteld, en Sunny in de mand op de krabton. Tijdje later komt Sunny er met een enorme sprong bij. Ik weet hem op te vangen, en hij blijft braaf in m’n arm liggen. Langzaam laat ik hem zakken zodat hij tegen Quast aanligt en warempel …. het ging goed.

Advertenties
 
4 reacties

Geplaatst door op maart 19, 2017 in Streken van Quast, Sunny

 

4 Reacties op “Van geen kwaad bewust

 1. Herman

  maart 19, 2017 at 7:14 pm

  Hoi Marga, is de Nobowl een oplossing voor Meneer Sunny?

   
  • margali

   maart 19, 2017 at 10:00 pm

   Hey Herman, volgens mij zag ik die NoBowl bij jullie in de etalage liggen. Ik heb even gegoogled https://nobowlcat.com/ Leuk systeem en als ik 1 kat had zou ik dat overwegen. Ik zie dat ze zelfs aan multiple cat households gedacht hebben. Maar eerlijk gezegd vind ik dat flink ingewikkeld (en prijzig voor 3 katten). Ik heb 3 katten op 3 soorten brokken, en dan zou ik ze apart moeten zetten. Ik zelf zie hier ontspannen katten die – ieder op hun vaste plaats – hun eten opeten en niet van elkaar jatten maar rustig wachten tot ze allemaal klaar zijn. Ik moet er wel bij blijven maar dat is voldoende …. ze weten het.
   Jagen op voer zou leuk zijn voor hem. Maar ik zal hem op andere manieren moeten bezig houden. Fijne bijkomstigheid is dat de andere katten nu ook speelser worden en mee doen.
   Bedankt voor de tip!!

    
 2. dirk

  maart 20, 2017 at 8:50 pm

  Sunny doet me denken aan een rooie reu die ik ooit kende….. ๐Ÿ˜€
  Best wel slim maar ook best wel lomp in de uitvoering van het plannetje van het moment. Maar een gouden hartje!

   
  • margali

   maart 20, 2017 at 10:57 pm

   Hij loopt gewoon over van energie. Achteraf bezien is het misschien toch niet slim geweest om een kitten bij 2 katten van bijna 7 en 8 te zetten. Ik dacht dat het voor Quast geen punt zou zijn omdat die zelf nog vaak half een kitten lijkt, maar het pakte natuurlijk weer heel anders uit dan ik bedacht had. Ashmanti vindt Sunny prima en vaak leuk. Quast heeft moeite (concurrentie?) met al die drukte. Ik heb zelf weinig energie zoals je weet maar ik moet toch echt aan de bak voorlopig want er waren steeds vaker knokpartijen tussen Quast en Sunny …. ik ben nu sinds een aantal dagen zelf aan het spelen met hem en het is hier een bootcamp geworden. Heb hem net weer minstens 10 keer die hoge kast op en af laten springen. Hij vindt het prachtig en is nog lang niet moe. Marga ligt op apegapen en Q&A liggen belangstellend toe te kijken ๐Ÿ˜€
   Hij heeft inderdaad een gouden hartje: een heel lief en dapper katje. En steeds liever naar mij toe ook: dat lebberen bij Ashmanti zie ik steeds minder en hij slaapt meestal alleen nu. Hij wordt groot ๐Ÿ˜‰

    

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: