RSS

Pechvogel Sunny

13 Mrt

Gisteren hadden Jan en ik een heerlijke wandeling op het strand gemaakt. Toen we thuiskwamen werden we natuurlijk enthousiast begroet door de 3 heren. Alles prima in orde. Paar uur later kwam ik de poezenkamer in en zag ik opeens dat Sunny een rechtervoetje had dat 2x zo dik was als de linkervoet. Hij zat er ook steeds aan te likken. Tja … wat te doen. Hij klimt en springt als een gek, en regelmatig gaat het fout omdat hij teveel wil. Dus die voet (of een teen) zou gebroken kunnen zijn. Zou ook nog een insektensteek kunnen zijn, maar we wilden geen risico nemen en zijn dus naar het Dierenziekenhuis geweest. We konden meteen doorlopen, onderzoek duidde niet op een breuk maar om het zeker te weten toch maar een rontgenfoto gemaakt. Inderdaad niks gebroken. Nog steeds dus twijfel tussen een steek van een hommel oid of een verrekking/verstuiking. De dierenarts koos voor de steek en heeft een injektie dexamethason gegeven. Je mag dat niet tegelijk met een pijnstiller geven, dus we moesten kiezen. Later bleek de keus wel goed te zijn: pootje was laat op de avond weer normaal en meneer rende en sprong vanochtend als vanouds. Op de rofo zie je dat rechts veel breder is.

Vanochtend heeft meneer een nieuwe barriere genomen. Hij zat nu bovenop de keukenkast en het zal niet lang duren of hij bungelt net als Quast aan de buizen van de CV-ketel.

Advertenties
 
3 reacties

Geplaatst door op maart 13, 2017 in Sunny

 

3 Reacties op “Pechvogel Sunny

 1. Maddy

  maart 14, 2017 at 6:26 pm

  Jeetje, wat was dat pootje dan dik zeg!
  Goede beslissing genomen door de dierenarts!

  Haha, kijk die rode slungel toch eens hoog zitten, die zal dat soort dingen best wel afkijken bij Quast!

   
 2. Yvonne den Boer

  maart 14, 2017 at 7:51 pm

  Jee,wat een verschil,wat dik zeg,fijn dat dat de goeie beslissing was en dat het pootje daarna snel weer slonk,zal best zeer gedaan hebben hé!
  Ha ha ,de rode boeven samen op de kast!

   
 3. margali

  maart 16, 2017 at 8:30 am

  Voetje is weer helemaal OK maar hij maakt dagelijks doodsmakken omdat hij de meest idiote sprongen wil maken. Gisteren zat hij in een spagaat op de bovenrand van een deur : linkervoor- en acherpoot op een richeltje in de muur, rechter voor- en achterpoot bovenop die deur, en die deur ging toen natuurlijk wijken van de muur af …. pootjes steeds verder uit elkaar ….. piep piep piep. Net toen ik de camera in m’n hand had wist hij zichzelf te redden dus geen foto helaas.

   

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 
%d bloggers liken dit: