RSS

Sunny breekt de tent af

30 Okt

tn_dsc02979

Deze foto – heerlijk bij me op schoot –  nam ik na een speelsessie rond 8 uur vanavond. Zie de video. Alles gaat goed, hij heeft gegeten, gedronken, geplast, gepoept. Ik heb prachtige video’s maar nog geen tijd om te uploaden. Hij sjeest door het huis, springt overal op en nu begint Quast met z’n beessie te spelen. Ik ben ontzettend blij met dit kleine wonder.

Advertenties
 
5 reacties

Geplaatst door op oktober 30, 2016 in Algemeen

 

5 Reacties op “Sunny breekt de tent af

 1. dirk

  oktober 31, 2016 at 6:38 am

  Hulde voor het pleeggezin (inclusief de herder)! Het ligt natuurlijk ook wel een beetje aan de aard van het beestje, maar Sunny heeft absoluut een heel goede start gekregen. Dat hij zich direct zo thuis voelt in een nieuwe omgeving lijkt ondankbaar maar is een teken dat hij er helemaal klaar voor is en dat kan zijn moeder niet alleen gedaan hebben!

   
  • margali

   oktober 31, 2016 at 7:47 am

   Dat is helemaal waar Dirk. Compliment voor het gastgezin inclusief kat en hond. De jongeman die Sunny als “zijn” kitten heeft geknuffeld en vertroeteld heeft ontzettend goed werk gedaan. Sunny is heel erg op mensen gericht en gaat nu al heel goed met die grote katers samen.

    
 2. Maddy

  oktober 31, 2016 at 7:47 am

  Wat een heerlijk geniet filmpje! Fijn dat Sunny het zo goed doet en ik zie een Quast die hem ook wel interessant vind en ik hoor een Marga, die zit te genieten!

   
 3. Yvonne den Boer

  oktober 31, 2016 at 9:55 am

  Wat vertrouwd ziet het er al uit zeg,dat gaat super!Sunny heeft inderdaad een hele goede basis gehad en daardoor alle vertrouwen in alles en iedereen,fijn hoor! Die Quast met dat pootje,hi hi.

   
 4. Ella

  oktober 31, 2016 at 10:49 am

  Hoe die daar ligt te slapen, om op te vreten. Wat een schatje. Deze kleine gaat je vast heel veel geluk brengen. Fijn voor je, marga, geniet ervan.

   

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: