RSS

Snelle uitslag

11 Apr

Ik hoop dat ik het allemaal goed onthouden heb …..

Lab uitslagen zijn binnen, al snel dus. Geen urineweginfektie, de rommel komt uit de slechte nier. B12 is nu op een acceptabel niveau maar blijft een aandachtspunt. De uitslag van de alvleesklier zit in een grijs gebied. Niet zodanig dat we van pancreatitis spreken maar het zit te rommelen. Ze voelt zich na de narcose duidelijk beter en eet heel gretig. Dat kan het pijnstillende effekt zijn van de narcose. Ik mag als ze weer een beetje inkakt Cerenia gaan geven en een pijnstiller die ze mag hebben. We gaan nu de prednisolon voorzichtig afbouwen in fasen van 1 naar een halve tablet en dan kijken hoe het gaat.

Als alles hierna stabiel blijft gaan we een keer bloeddruk meten en kijken of Semintra een optie is voor haar nieren. Al met al is Liesbeth best tevreden, de uitslagen – ook van de nieren – zijn best goed te noemen in deze omstandigheden. En het allerfijnste voor mij: ze eet gewoon weer hartstikke lekker en is – voor zo lang het duurt – gek op de Hill’s m/d. Bovendien heeft ze gisteren en vandaag heerlijk buiten op het balkon gelegen, lekker op een kussen, met haar neus tussen de spijlen van het hek …. kijken naar dúifjes!!! 😀

Advertenties
 
1 reactie

Geplaatst door op april 11, 2016 in Dakotah

 

Een Reactie op “Snelle uitslag

  1. Maddy

    april 13, 2016 at 5:25 pm

    Ondanks dat niet alles werkt, zoals het zou moeten, is het fijn dat Liesbeth best tevreden is met de uitslagen. Fijn dat Dakotah weer goed eet en hopelijk blijft ze dat ook verder doen!

     

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 
%d bloggers liken dit: