RSS

Het was weer gezellig

20 Jan

Jacob en Eva hadden eindelijk ruimte in hun drukke agenda 😉 en hadden voor vanmiddag afgesproken om te komen spelen. Ze kwamen rechtstreeks van schaatsles, jassen en schoenen werden op de overloop gedumpt voor pappa en mamma, “handen wassen” riep mamma nog en hup ze vlogen naar binnen. Keurig inderdaad eerst handjes gewassen en toen even onwennig rondgekeken. Het was ook zo lang geleden.

Eva ging eerst haar favoriete klus doen: prullenbakken legen. Ze bleek opeens een beetje bang voor de katten, Jacob daarentegen totaal niet. De katers stonden enthousiast klaar maar moesten toch echt een uur wachten op het brokjes-ritueel. We hebben van alles gedaan, de foto’s spreken voor zich. Dakotah ging dit keer niet onder het bed, maar dook haar veilige Pueblo in. De katers vonden het allemaal prachtig en spannend. Ik blijk nu toch echt m’n huis een grote schoonmaak te moeten geven want Ashmanti en ik lopen nu nog steeds te niezen van al het stof dat rond dwarrelt. We zijn nu allemaal gevloerd, alles is in diepe slaap 😀

Advertenties
 
3 reacties

Geplaatst door op januari 20, 2016 in Jacob-Eva

 

3 Reacties op “Het was weer gezellig

 1. Yvonne den Boer

  januari 20, 2016 at 9:25 pm

  Ha ha ,geen wonder dat ze zo graag bij jou spelen,jij vind alles goed,wát een puinhoop hebben ze er van gemaakt zeg! En wat zijn ze gegroeid,die twee!

   
  • margali

   januari 20, 2016 at 10:20 pm

   Het was een georganiseerde puinhoop hoor 😉 Gewoon alles, letterlijk álles konden ze gebruiken om een hut van te bouwen. Maar af en toe vroegen ze echt heel netjes of ze iets mochten pakken. Bij de creme damasten zitkussens van m’n bank en stoel zei ik dus toch maar nee … en dan werd er gewoon iets anders gezocht. Ze kwamen uiteindelijk kussens te kort … zeiden ze 😉

    
 2. Maddy

  januari 21, 2016 at 9:23 am

  Wat een heerlijke buurkinderen heb je toch, maar je bent zelf ook een heerlijke buurvrouw waar ze zich fijn uit kunnen leven!
  Leuk om die katers zo mee te zien spelen tussen al die kussens!

   

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 
%d bloggers liken dit: