RSS

Ze zijn er klaar voor

30 Dec

Zoals ieder jaar heb ik ter voorbereiding van de jaarwisseling weer schuilplekken gemaakt in de hal, in het midden van m’n appartement. Dus geen ramen en zover mogelijk verwijderd van de herrie voor en achter. En natuurlijk is het weer spannend om die plekken te verkennen. Onder in de tent ligt een mandje, de Pueblo is dit jaar nieuw en ook geliefd, zeker nu er een handdoek overheen hangt. Gisteravond en nacht was het best wel schrikken af en toe, met keiharde knallen. Toch kwam Ashmanti keurig tevoorschijn voor z’n maaltijd van 22.00 uur.

Dakotah gaf de afgelopen week te kennen dat ze haar dieetvoer niet meer wilde eten. De RC Sensitivity Control werd gisteren zelfs geweigerd. Niet omdat ze misselijk was want een klein beetje Applaws Kip en de dame stond op haar achterpootjes bij het aanrecht. Vanochtend wilde ze weer niet, en toen heb ik haar maar weer net als de katers de Hill’s i/d gegeven die een paar maanden geleden nog door haar werd afgekeurd. Nu ging haar bakje achter elkaar schoon leeg. Dit schijnt vaker te gebeuren met katten met darmproblemen. Na een paar maanden opeens voer afgekeurd en iets nieuws gewenst ….

Advertenties
 
2 reacties

Geplaatst door op december 30, 2015 in Buitenwereld, Dakotah

 

2 Reacties op “Ze zijn er klaar voor

 1. Maddy

  december 30, 2015 at 6:31 pm

  Hopelijk zijn de schuilplaatsen en de andere maatregelen genoeg om de jaarswisseling zonder al te veel stress door te komen.

  Wat een eigenwijze beesten zijn katten toch hé, gelukkig eet Dakotoh wel weer van de Hill’s en wilde ze gewoon weer eens wat anders 😉

   
  • margali

   december 30, 2015 at 6:50 pm

   Ik maak er dit jaar zoveel werk van (vergeleken met andere jaren) omdat Ashmanti vorig jaar opeens ging stress-plassen. Blijkbaar heeft zich iets in die hersentjes vast gezet, en dat mechanisme probeer ik te doorbreken.
   En Dakotah … tja die heeft zich een tijd minder lekker gevoeld en koppelt daar misschien een associatie aan vast met dat voer van RC ,.. wie het weet mag het zeggen … gelukkig is ze weer even tevreden.

    

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: