RSS

Daar gaan we weer ….

07 Dec

Dakotah gaat weer een vitamine B-12 kuur krijgen. Intussen hou ik haar voorlopig op hetzelfde voer. Als er dan een verbetering in haar eetgedrag komt (het gaat nu met hangen en wurgen) dan weet je dat de B12 in iedere geval verbetering geeft. Hopelijk gaat die spuitpoep dan ook vaster worden.

Een andere optie voor de toekomst is nog een hypoallergeen dieet proberen, dat zo weinig mogelijk verschillende ingredienten bevat. Wie weet gaat de ontsteking in de darm dan genezen. En tenslotte is er nog Leukeran om te proberen, maar daar wachten we ook nog even mee.

Dakotah is nu een jaar ziek. Het gaat echt op en neer. Als ik kijk naar de laatste 6 weken sinds ze wegens een luchtweginfektie een antibioticumkuur kreeg dan staat ze sindsdien op nog maar 1 voer, heeft ze spuitpoep gekregen, heeft ze duidelijk Cerenia nodig tegen misselijkheid, en eet ze wel zelf maar met sterk wisselende eetlust.

Om maar met een vrolijker noot te eindigen: gisteravond toen Jan naar huis ging kwamen alle katten afscheid nemen. Jan was helemaal vertederd totdat ik hem uitlegde dat de katten denken “ga nou maar weg want dan krijgen wij tenminste eindelijk eten!” 😀

 
1 reactie

Geplaatst door op december 7, 2015 in Dakotah

 

Tags: ,

Een Reactie op “Daar gaan we weer ….

  1. Maddy

    december 8, 2015 at 3:00 pm

    Het blijft jammer genoeg toch maar tobben nog met Dakotah.
    Ach, je haalt Jan wel erg wreed uit zn vertedering 😉

     

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: