RSS

En weer terug bij af ….

11 Nov

Helaas …. Dakotah zit weer in een dip. Gisteren had ze heerlijk gesmikkeld van haar nieuwe dieetje, maar haar poep – ik zei het gisteren al – was weer wat minder vast.Vanochtend meldde ze zich niet om 7 uur bij de slaapkamerdeur toen ik opstond, en dat is bij haar een veeg teken. Ze at haar bakje nog wel keurig leeg, maar om 10.30 uur wilde ze geen brokjes, en even later liep ze naar de bak en produceerde slappe ontlasting met een luid rommelende buik. Arm kind had krampen, dus logisch dat ze geen brokjes wilde. Gelukkig geef ik haar nog steeds Cerenia tegen eventuele misselijkheid.

Liesbeth kon me even te woord staan vlak voordat ze ging opereren, en vond mijn idee om Dakotah wat Isogel door haar voer te geven wel een goed plan. Verder moet ik nu bidden dat ze niet dat nieuwe dieet gaat associëren met buikkramp en zich rot voelen. Het is een beetje lastig: als ze niet wil eten kan Sheba of Applaws haar over de streep trekken, maar daar wordt haar darm alleen maar zieker van waardoor ze dus niet wil eten.

Gelukkig is ze wel een taaie tante, ze ligt nu bijvoorbeeld niet ónder m’n bed maar er bovenop, en ze laat zich nog steeds door Quast het hoofd op hol brengen. Oh wat is dat poesje toch gek op die rooie donder….

 
2 reacties

Geplaatst door op november 11, 2015 in Dakotah

 

2 Reacties op “En weer terug bij af ….

 1. Yvonne den Boer

  november 11, 2015 at 3:58 pm

  Hoi Marga,ik heb eens even bij zitten lezen,maar het gaat bij jou ook op en af hé,wat kunnen die katjes je een plezier,maar ook een zorgen geven zeg!
  Jouw Dakotah is ook maar een zorgenkindje,maar gelukkig krijgt ze alle zorg die ze nodig heeft,dank zij jou,Liesbeth en niet te vergeten haar grote liefde Quast! Sterkte hoor!

   
 2. Maddy

  november 11, 2015 at 8:16 pm

  Balen Marga, dat het nu weer wat minder gaat en je weer terug bij af bent met Dakotah, wat een zorgenmeiske is het toch de laatste tijd. Maar ze krijgt bij jou gelukkig alle zorg en aandacht die ze nodig heeft.
  Gelukkig verstopt ze zich niet en heeft ze ook nog aandacht voor haar geliefde Quast!

  Sterkte ermee!

   

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: