Dit vind ik echt heerlijk en zo makkelijk te maken: stamppot bloemkool/aardappels, flink wat Maggi Kruidenmelange nr. 2 Nootmuskaat er over heen, en een stuk meatloaf of gehaktbal erbij. Die kruidenmelange gebruikte m’n moeder altijd …. heerlijk over andijvie, bloemkool, spruiten etc.
Comfort food
05
mrt
Leyna
maart 5, 2014 at 10:06 pm
En hup de vriezer in? 😉
margali
maart 5, 2014 at 10:15 pm
Nee joh, morgen nog zo’n maaltje met een Toscaanse carré (vegetarisch) en dan is het op. Volgens mij is bloemkool niet zo goed in te vriezen?
M’n laatste stukje meatloaf was trouwens erg lekker en is nu ook op. Dus ga ik morgen weer nieuwe maken: een hele grote schaal om porties in te vriezen voor de boterham en bij een warme maaltijd.
Nienke
maart 5, 2014 at 11:11 pm
En hoe maak je die meatloaf?
Balen van je knie zeg, hoop op een beter en vlotter resultaat deze keer!
S loopt weer bijna als vanouds, heeft zich destijds toch verstapt denk ik, dus wat ons betreft voorlopig geen ritje naar jouw city.
margali
maart 5, 2014 at 11:20 pm
Ik zal morgen mijn recept voor meatloaf geven. Ik heb het een paar weken geleden voor het eerst gemaakt dus kan het niet zo uit m’n hoofd zeggen 😉
Wat fijn dat Saar weer vrijwel normaal loopt. Gelukkig maar.