RSS

Quast Vanishes

05 Jul

Ik moet ook ogen van voren en van achteren hebben. Ben druk met koken want Jan viert morgen z’n verjaardag. Op het aanrecht staan flinke kippebouten die gebraden gaan worden. Achter m’n rug zit Quast op de wasmachine mee te kijken. Tegelijkertijd heb ik een stuk wasgoed in een bak liggen, met een hardnekkige vlek besprenkeld met Vanish Oxy Action. Flink dikke laag natte poeder, in de hoop dat die vlek eruit gaat. Ik dacht: laat ik die bak wegzetten voordat Quast er met z’n neus in zit. Dus zeg tegen Quast “blijf zitten!” (op die wasmachine) en loop bliksemsnel de keuken uit. Werp nog 1 blik achterom en jawel …. tóch bovenop die kip. Bak neergepleurd op de halkast en terug naar de kip. Quast eraf geveegd, kip veilig gesteld, keer me om …. zit hij met z’n neus boven de bak met Vanish … ik heb hem verteld wat er met katjes in verre landen kan gebeuren, en dat hij blij moet zijn dat hij niet samen met de kippebouten in de braadpan gaat …

Advertenties
 
5 reacties

Geplaatst door op juli 5, 2013 in Streken van Quast

 

5 Reacties op “Quast Vanishes

 1. marijke

  juli 5, 2013 at 12:44 pm

  Oh Marga wat een boef, ik blijf zeggen zo herkenbaar. Als ik iets kocht ging Jes er eerst met het pakpapier vandoor, haalde ik dat terug ging hij met de beschrijving aan de haal, dat weer terug had hij weer een onderdeel te pakken. Ik weet niet wat voor soort katten dit zijn.

  Het enige is dat het overgaat, of dat je eraan went en het incalculeert. Iedereen zegt bij mij altijd dat het zo opgeruimd is, maar ja, dan kennen ze geen Jes die alles wat los en vast zit ermee vandoor gaat en het dan het liefst op het bed gaat slopen.

   
 2. margali

  juli 5, 2013 at 12:53 pm

  Marijke dat is de reden dat ik zo van Coons hou … ze zijn nieuwsgierig, ondernemend, ontzettend lief, speels en net kleine kinderen. Volgens mij gaat het nooit over hoor …. ik weet niet wie je dat verteld heeft 😉 Benneke was – doodziek en bijna 10 jaar oud – nog tot het laatst nieuwsgierig en reageerde op alles dat bewoog.
  Quast is ook al weer totaal vergeten dat ik hem meegenomen heb naar Liesbeth. Gewoon weer vol vertrouwen, slikt braaf z’n 2 pillen ’s ochtends en ’s avonds, zolang ze maar verstopt zitten in een stukje van een kauwstaafje.

   
 3. marijke

  juli 5, 2013 at 2:24 pm

  Dat bedoel ik dat je eraan went, alles meteen opruimen en wegdoen en niet een medicijnstripje of ub-stick of zoiets even neerleggen want dat is geheid verdwenen. En ja, ze zijn zo vreselijk lief.

   
 4. Everdien

  juli 5, 2013 at 4:59 pm

  Maine Coones zijn onvoorspelbaar en weten je altijd te verrassen. Pracht gezelschap. Alvast van harte gefeliciteerd met de verjaardag van Jan en een fijne dag toegewenst!!

  Groetjes en een knuffel voor de 3 Musketiers.

  Gijs en Everdien

   
 5. Nienke

  juli 6, 2013 at 6:59 am

  Het is in elk geval nooit saai met katjes (Quastjes) in huis 😉
  Fijne verjaardag van Jan vandaag, het is prachtig weer dus lekker het balkon op!

   

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 
%d bloggers liken dit: