RSS

Dat wordt lachen ……

17 Sep

Zolang als de katten hier wonen hebben de balkondeuren open gestaan: zowel de dubbele deuren naar de eetkamer als de deur naar de poezenkamer. Dus mocht er eentje lekker pesterig de weg blokkeren voor de ander, dan kon die altijd nog de andere deur pakken. Maar nu wordt het kouder, en ik wil die deuren ’s avonds en ’s nachts dicht hebben. Dus vanmiddag gingen we oefenen: deur dicht, kattenluik open, en de voorhang ervoor. Het klepje laat ik altijd openstaan (ook bij m’n vorige katjes) want dat werkt gewoonweg niet, waarschijnklijk omdat het niet doorzichtig is. Je kon duwen en trekken maar met die klep ervoor gingen ze er niet doorheen. De voorhang houdt de ergste wind tegen.

Je snapt natuurlijk dat er nu gedonder is 😉 : Quast zit bij het gat, achter de voorhang, en Ashmanti zit aan de andere kant …. als waakhond. Ik ben benieuwd hoe lang dat kattenluik er nog in zit ….

 
1 reactie

Geplaatst door op september 17, 2012 in Katten

 

Een Reactie op “Dat wordt lachen ……

  1. Helen

    oktober 13, 2012 at 4:18 pm

    Wij hebben 3 katteluikjes. Van de keuken naar het halletje, van het halletje naar de stookhut (woon op een boerderij) en van de stookhut naar het grote katvriendelijke terras.

     

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: