RSS

Toch naar Liesbeth

13 Dec

Heb gisteren vreselijk zitten dubben, maar hoewel hij ’s middags een klein beetje zelf at bleef hij daarna weer alles weigeren, dus vanochtend toch naar Liesbeth gegaan. Ik was bang dat het tot een gevecht zou komen, net als de vorige keer bij haar collega, maar Liesbeth heeft het weer perfekt aangepakt: heel rustig, heel voorzichtig, dus Joris heeft niet gevochten of gegromd. En het is maar goed dat ik toch gegaan ben.

Hij was nog niet uitgedroogd, werkelijk alle lymfeklieren in z’n keel waren enorm opgezwollen, z’n longen maakten een hoop lawaai, en mogelijk heeft hij koorts maar Liesbeth heeft het niet opgemeten omdat hij dan gegarandeerd over de rooie gaat. Geen vergrote lever nog. Aanwijzingen genoeg voor een Conveniaprik waar hij altijd goed op reageert. Ik moet doorgaan met de Cerenia tegen de misselijkheid, was een goeie zet geweest gelukkig, en doorgaan met spuitvoeren en maximale dosis Metacam. Al die dingen bij elkaar moeten hem over de streep gaan trekken, maar hij is écht hard ziek. Goed dat ik niet afgewacht heb want dat had hij niet getrokken. Hij doet momenteel heel grote plassen, dus z’n diabetes is volslagen ontregeld.Doorgaan met minder insuline spuiten totdat hij zelf gaat eten want als hij nu in een hypo raakt kan hij niet zelf aan de bel trekken door om eten te vragen wat hij anders altijd wél doet.

Wat Coco betreft moet ik even afwachten of ze verder gaat herstellen. Mocht dat stil blijven staan dan zou het kunnen zijn dat Joris haar weer herbesmet heeft en dan moet ze alsnog naar Liesbeth.

Advertenties
 
Een reactie plaatsen

Geplaatst door op december 13, 2010 in Algemeen

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

 
%d bloggers liken dit: