RSS

Vakantie allerlei

21 Dec

Beetje laat aangevraagd maar toch gekregen: 2 weken vakantie! Op voorwaarde dat ze me mogen bellen als er paniek is… Ik heb het bijpassende vakantiegevoel nog niet, maar dat komt misschien nog.

Vandaag werd mam opgehaald door broer Rob voor een dagje Artis.

tn_dscn5027

Ze heeft genoten en kwam pas rond half 5 thuis….en oh wat is het dan geweldig dat ze niet die trappen hoeft te klimmen maar vorstelijk met de traplift omhoog gaat. Wat een godsend.

Zusje Ineke heeft het momenteel moeilijk. Ze heeft net 2 weken doorgebracht in California bij het gezin  van haar zoon, en kon ze genieten van kleindochter Kennedy. Met z’n allen hebben ze een vroege Kerstmis gevierd.

xmas2009

Op de terugweg merkten ze dat de truck een bijgeluid maakte, en eenmaal thuisgekomen in Seattle bleek dat de 4-wheel drive kaduuk was. Heel vervelend omdat er nu in Seattle noodweer is: ijsregens, sneeuwstormen, en ze kunnen nu de truck niet meer gebruiken.  Het is levensgevaarlijk vaak om met een gewone wagen de weg op te gaan. Gelukkig hoeft Ineke nog even niet te werken (ze is buschauffeur) want ook bussen hebben het nu heel moeilijk getuige deze plaatjes die zelfs hier op de tv te zien waren.

s-bus-large  

 seattlebusaccident

Het is echt afzien daar,  met steeds angst voor uitval van de electriciteit. Ik heb ook te horen gekregen dat Amerikaanse Ben nog steeds in het asiel zit. Vorig weekend zou hij naar een dierenwinkel overgeplaatst worden (zie mijn vorige bericht) maar toen konden ze hem niet vinden omdat ze niet het juiste hoknummer hadden gekregen. Er is toen een andere kat in zijn plaats naar Reber’s gegaan. Monika kan niet naar het asiel vanwege de slechte weersomstandigheden, dus afgelopen vrijdag kon ze hem niet gaan opzoeken. Troostende gedachte is dat hij in ieder geval veilig en warm zit, en niet buiten zwerft in deze ijzige kou.

Advertenties
 
Een reactie plaatsen

Geplaatst door op december 21, 2008 in Algemeen

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: